Pretraga

Potrebna pomoć? +387 33 933 489
Potrebna pomoć? +387 33 933 489

Naš kutak d.o.o. Karaca

JIB 4202948170007
PDV 202948170007

Trg djece Sarajeva br.1
BBI Centar – Sprat  #3
Sarajevo, 71 000, Bosna i Hercegovina
info@naskutak.ba

+387 33 933 489

Pon – Sub: 09:00-21:00
Nedjelja: 10:00 – 18:00

Načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti Naškutak d.o.o. u jednim od sljedećih načina plaćanja:

 • virmanom
 • gotovinom – pouzećem

Proizvodi naručeni u Internet Trgovini moguse  platiti karticama čiji je prihvat naznačen u Internet Trgovini, putem bankovne doznake (virmanom) na račun Prodavca ili pouzećem.

Sve cijene u Internet Trgovini iskazane su u konvertibilnim markama (KM) sa uključenim PDV-om.

Korištenje

Naškutak doo Internet stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem naskutak.ba internet prodavnice obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila.

Uslovi kupovine

Postupak, te uslovi kupnje/prodaje robe putem Naškutak d.o.o. internet prodavnice definirani su kroz sljedeće parametre: narudžba, otpremnica, plaćanje, dostava, povrat/reklamacija robe.

Isporučitelj naručene robe su prodajna mjesta Naškutak d.o.o. na adresi Trg djece Sarajeva br.1, Naškutak d.o.o. putem Internet prodavnice omogućuje kupnju dijela asortimana robe koja se nalazi u njegovoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronički naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ga na Naškutak doo
Sve cijene izražene su u BIH nacionalnoj valuti,konvertibilna marka KM sa PDV-om.

Naručivanje robe

Roba se naručuje elektronskim putem. Pritiskom gumba Dodaj, odabrani proizvod se sprema u potrošačku korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac prođe cijeli Proces narudžbe. Na mail kojim ste se registrovali kao kupac dobiti ćete potvrdu da je narudžba zaprimljena od strane Naškutak d.o.o.

Ukoliko ne dobijete ovakvu poruku, molimo Vas da provjerite da li se artikli nalaze u Vašoj korpi nakon prijave. Ukoliko se ne nalaze molimo Vas da nazovete na info telefon 033 933 489

Naškutak doo obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Naškutak d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca robe telefonski ili e -mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Izmjene

Naškutak d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila, i obvezuje se sve izmjene objaviti na web stanici.

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža Naškutak d.o.o. Internet prodavaonica ne uključuje troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Naškutak d.o.o. nije odgovoran za troškove telefona ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Intelektualno vlasništvo

Sadržaj naskutak.ba Internet prodavnice je zaštićen i Naškutak d.o.o. ostvaruje jedinstveno pravo na njegovo korištenje.

Dostupnost Naškutak d.o.o. Internet prodavnice

Iako Vam Naškutak d.o.o. nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Naškutak d.o.o. ne može grarantirati da će usluge na Naškutak d.o.o. odgovarati Vašim potrebama. Naškutak d.o.o. također ne može garantirati da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite našem Kontakt centru ili na e-mail info@naskutak.ba kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na Naškutak d.o.o. Internet prodavnicu ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Ostale Internet stranice

Naškutak d.o.o. Internet prodavnica uključuje linkove na druge internet stranice, materijali na tim stranicama su izvan kontrole Naškutak d.o.o. i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

Neke od fotografija na Naškutak d.o.o. Internet prodavnici su samo ilustrativne prirode.

Internet Trgovina vam omogućava online pregled i kupovinu proizvoda na daljinu u skladu sa Uslovima korištenja. Vi ste odgovorni za tačnost i ažurnost podataka koje unesete prilikom registracije na Internet Trgovini.

Molimo vas da Internet Trgovinu koristite savjesno i odgovorno. Korištenjem Internet Trgovine se obavezujete da nećete:

 • koristiti Internet Trgovinu izvan načina opisanog Uslova korištenja;
 • oštetiti, mijenjati, onesposobiti pristup Internet Trgovinu, bilo kojom metodom pokušati ili steći neovlašten pristup računarskom sistemu Internet Trgovine, na Internet Trgovinu učitati bilo kakve računarske viruse, bagove i bilo koji drugi štetan računarski software, korumpirane podatke, te učiniti bilo koju aktivnost koja za posljedicu ima umanjenje ili prestanak funkcionalnosti Internet Trgovine;
 • lažno se predstavljati, koristiti tuđe ili podatke za koje nemate ovlaštenje njihovih stvarnih vlasnika;
 • koristiti Internet Trgovinu na način nepremjeren dobroj i etičkoj praksi korištenja, niti koristiti Internet Trgovinu na način koji bi narušavao našu reputaciju ili naše poslovanje;

Posebno, korištenjem Internet Trgovine izjavljujete da prihvatate primjenu niženavedenih pravilnika i procedura Internet Trgovine:

 • Uslova korištenja,
 • Politike privatnosti,
 • Načina dostave,
 • Procedure povrata,
 • Proceduru ulaganja reklamacija
Back to Top